Menu

Kush jemi ne ?

AUTO JATA eshte nje servis bashkohore, me nje cilesi sherbimesh dhe pjese kembimi per Mercedes-Benz dhe Volkswagen

AUTO JATA

SHERBIMET TONA

motorr

PROBLEME MOTORRIKE

Mbi 18 vjet eksperience, Servis Gorica ofron sherbimet e problemeve motorrike me te shpejta e te lira ne treg!

vaj

VAJ & FILRTA

Vaji cilesore dhe filtra te posatshme per makinen tuaj, te Servis Gorica

PJESE KEMBIMI

Ne ofrojme pjese kembimi te reja per cdo lloj automjeti!

gazi

MBUSHJE ME GAZ

Vera po afron. Kalojeni kohen ne makinen tuaj nen freskine e kondicionerit!

STAFI YNE

mbi 20 vite ekperience ne treg

Auto-Jata