Menu

0682090719

Auto jata

Auto-Jata

Kemi mbi 20 vite Eksperience ne treg, dhe jemi te fokusuar tek nje sherbim cilesore ndaj klienteve tane!

Adresa

Pjese Kembimi Auto Jata Tirane
Rruga Kastriotet, Tirane 1001

Telefoni

0682090719

Jemi Hapur

Hene - Diele: 8am - 6pm

Auto-Jata